Ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön, őrizetbe vétel Békéscsabán

Békés megyében, 2020. május 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 10-én 12 óra 45 perc körül Gyomaendrődön, a Kondorosi út és a Kis utca kereszteződésében. Egy segédmotoros kerékpár vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A gyomaendrődi férfit a rendőrök előállították a városi rendőrőrsre, majd miután az ott végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett, büntetőfeljelentést tettek ellene.


Békéscsabán, a Munkás utcából 2020. május 10-én 11 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy korábban a Békéscsabai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 35 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.