Ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán és Orosházán, lopás Mezőberényben

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 29-én.

Először 6 óra 30 perc körül, Békéscsabán, a Kőmíves Kelemen soron ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 20 óra 15 perc körül, Orosházán, a Kossuth téren állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.


A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 29-én előállítottak egy mezőberényi férfit. A gyanú szerint az 52 éves férfi 2020. augusztus 28-áról 29-ére virradóan, Mezőberényben bement egy ház udvarába és átkutatott egy nyitott garázst. Többek között egy kerékpárt, szerszámokat és egy akkumulátoros-csavarbehajtót vitt el az épületből. A rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A nyomozók az ellopott dolgokat lefoglalták, és visszaadják a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!