Közösségi oldalaink

Hírek

Ismét Békés megyei siker az országos vízirendészeti versenyen

A gyulai kettős egymás után az ötödik sikerét érte el és végeztek ismét az élen a rendőr-főkapitányságok vízirendészeti versenyén.

Tizennyolcadik alkalommal rendezte meg 2019. szeptember 17-e és 19-e között az Országos Rendőr-főkapitányság Baleset megelőzési Bizottsága az Országos Vízirendészeti Járőrversenyt. Idén a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogadta a versenyzőket Balatonföldváron, ahol az elméleti és a gyakorlati feladatokban 14 csapat mérte össze a tudását.

Márk Róbert (b) és Medve István

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot újfent Márk Róbert r. zászlós, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség kiemelt főhatárrendésze és Medve István r. főtörzsőrmester, a Gyulai Rendőrkapitányság járőrvezetője képviselte. A megyei rendőr-főkapitányságok kategóriájában a gyulai kettős érte el, immár egymás után az ötödik alkalommal a legjobb eredményt és állhatott újból a dobogó legfelső fokára.


Mindketten a Békés megyei folyószakaszokon teljesítenek vízirendészeti szolgálatot a nyári szezonban. Ilyenkor ügyelnek a szabadvizek, a Körösök mellett pihenőkre, fürdőzőkre, vízitúrázókra, hajósokra, horgászokra, akiknek a biztonsága érdekében felhívják a figyelmüket az előírások betartására, nehogy életveszélybe sodorják magukat. Emellett folyamatosan bővítik szakmai tudásukat és frissítik jogszabályismeretüket.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!