Közösségi oldalak

Hírek

Ilyen volt a Jobbik 56-os megemlékezése Budapesten

A Szent Koronára tesznek esküt a Jobbik megválasztott önkormányzati képviselői és polgármesterei a párt Corvin közi megemlékezésén.

Budapesten a Corvin közben tartotta 56-os megemlékezését a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A rendezvényén beszédet mondott Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője és Stummer János, a Jobbik alelnöke, a párt megválasztott önkormányzati képviselői és polgármesterei pedig letették esküjüket.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője

Az eseményen radikálisok egy kis csoportja zavarta meg az ünnepséget. Komoly rendőri jelenlét volt, így erőszak nélkül kiszorították őket a térről. Információnk szerint, a Jobbikból kivált, Mi Hazánk nevű párthoz köthető radikálisok voltak, akiket meg nem erősített információk szerint, a Jobbikból kidobott Novák Előd bégázott fel. Sneider Tamás szerint a Fidesz bérelt emberei voltak a balhézók, akik hazaárulóztak.RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!