Közösségi oldalak

Hírek

Így köszöntötte a Momentumos polgármester a luxuskörülményekbe költöző „szerelmespárt”

A XII. kerületbe költözik az ország leggazdagabb szerelmespárja, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

Az ingatlanról annyit lehet tudni, hogy a Széchenyi-kilátó melletti utcákban van, amely Budapest egyik legdrágább környéke.

Mészárosékat nem felejtette el üdvözölni Hajnal Miklós, a kerület momentumos politikusa sem, aki így indítja Facebook-bejegyzését:

Üdvözöljük új szomszédainkat Hegyvidéken! A Hegyvidékre költözik Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb strómanja menyasszonyával, az egykori televíziós műsorvezető Várkonyi Andreával!

– írta a polgármester.

Aki azt is hozzátette:

Egy nagy zöldterületen álló magánvillába költöznek a Széchenyi-kilátó mellé, ahol a nappalijukból élvezhetik Budapest egyik legszebb panorámáját, hiszen a Fidesz krémjének csakis a legjobb jár!

Az átláthatatlanságot és titkolózást biztosító EKHO magántőkealapon és a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-n keresztül vásárolják meg az ingatlant, véletlenül sem úgy, ahogy egy mezei állampolgár tenné!
De kitért arra is, hogy mindezt az állami közbeszerzések folyamatos megnyerésén felhízlalt Mészáros-cégek profitjából, egykori közpénzből, azaz a MI pénzünkből, nem pedig a saját jogon, normális munkával megkeresett fizetésükből teszik!

Forrás: nuus.hu