Határsértőt fogtak el a rendőrök Sarkad és Gyula térségében

Sarkad külterületén, 2020. március 12-én 8 óra körül egy lakossági bejelentést követően feltartóztattak a rendőrök egy külföldit. A férfi marokkói állampolgárnak vallotta magát. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállítják a határsértőt a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre.

15:08

Átadták a Sarkad közelében elfogott határsértőt a román hatóságnak

2020. március 12-én 8 óra körül, Sarkad külterületén. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a külföldit a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd átadták őt a román hatóság képviselőinek

– tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


A Gyula közelében feltartóztatott külföldi, szírnek vallotta magát

Gyula külterületén, 2020. március 12-én 8 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök egy külföldit, aki szír állampolgárnak vallotta magát. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállítják a határsértőt a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre

– tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

13:15

Újra Romániában a Gyula külterületén elfogott határsértő

2020. március 12-én 8 óra 30 perc körül, Gyula külterületén. A magát szírnek valló külföldi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd 2020. március 12-én 12 órakor átadták őt a román hatóság képviselőinek – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!