Határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza közelében

Lőkösháza külterületén, 2020. február 28-án 3 óra körül ellenőriztek a rendőrök egy külföldit. A férfi marokkói állampolgárnak mondta magát, de nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatása – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

11:42

Átadták a Lőkösháza térségében elfogott határsértőt a román hatóságnak

2020. február 28-án 3 óra körül, Lőkösháza külterületén. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a külföldit a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatása, majd 2020. február 28-án 11 órakor átadták őt a román hatóság képviselőinek – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!