Határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza és Elek között

A magát algériai állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították.

Békés megyében, a Lőkösháza és Elek közötti úton, 2020. július 1-jén 17 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy határsértőt. A magát algériai állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indul ellene – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

20:36

Átadták a rendőrök a román hatóságnak a határsértőt

A rendőrök előállították a külföldi férfit a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellene, majd 2020. július 1-jén 20 órakor átadták a román hatóság képviselőinek – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!