Közösségi oldalak

Hírek

Határsértőket taróztattak fel Battonya külterületénél

Battonya külterületén 2020. szeptember 28-án 22 óra körül egy lakossági bejelentést követően feltartóztattak a rendőrök négy külföldit.

Egy férfi és egy nő szír, míg két férfi algériai állampolgárnak vallotta magát. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indul ellenük – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

09:02

Átadták a Battonya közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, négy határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. szeptember 28-án 22 óra körül Battonya külterületén. Egy férfi és egy nő szír, míg két férfi algériai állampolgárnak vallotta magát. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a külföldieket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. szeptember 29-én 8 óra 25 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!