Három nő ment be lopni egy férfi házába Újkígyóson

Három nő ment be egy férfi házába Újkígyóson, a gyanú szerint lopni akartak. A kapu zárva volt, a kulcs azonban a kapu mellett volt felakasztva. Levették onnan, így jutottak be a házba. A szomszédok látták, mint csinálnak és hívták a rendőrséget. Az ügy vizsgálata befejeződött, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Három nő ment be egy férfi házába 2019. március 29-én 12 óra 15 perc körül, Újkígyóson. A kapu zárva volt, de a kulcs a kapu mellett volt felakasztva. Levették, kinyitották a kaput, így jutottak be a házba. A férfi a melléképületben ebédelt, a szomszédok viszont látták, hogy a három idegen bement hozzá. Az egyik szomszéd, aki polgárőr, azonnal hívta a rendőrséget és szemmel tartotta a három nőt. Az újkígyósi körzeti megbízottak percek alatt a házhoz értek, elfogták a nőket, akik a gyanú szerint lopni akartak a házból.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a csanádapácai, mezőkovácsházi és medgyesegyházi nők ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. július 18-án továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Close