Három külföldit kapcsoltak le Mezőkovácsházán

Mezőkovácsházán három külföldit ellenőriztek a rendőrök. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, ezért előállítják őket, tájékoztatta portálunkat Lipták András c. r. törzsőrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lakossági bejelentés alapján, három külföldi férfit tartóztattak fel a rendőrök 2020. január 21-én 9 óra körül, Mezőkovácsházán. Marokkói állampolgárnak vallják magukat, de nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

16:06

Újra Romániában a Mezőkovácsházán elfogott határsértők

Három külföldit fogtak el a rendőrök 2020. január 21-én 9 óra körül, Mezőkovácsházán. Marokkói állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. január 21-én 15 óra 10 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Lipták András c. r. törzsőrmester.