Három határsértőt fogtak el a rendőrök Orosházán

A férfiak marokkói állampolgárnak mondták magukat, de nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Három határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. január 16-án 8 óra 22 perckor, Orosházán. A férfiak marokkói állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre.

16:40

Visszakerültek Romániába az Orosházán elfogott határsértők

Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatásuk után, 2020. január 16-án 16 óra 15 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!