Haragudott a volt férjére, ezért hamisan megvádolta és feljelentette

Hamisan vádolta bűncselekmény elkövetésével a volt férjét egy nő Füzesgyarmaton. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. május 28-án este tett bejelentés egy nő arról, hogy Füzesgyarmaton, egy söröző előtt bántalmazta a volt férje. Arcon ütötte és mellkason rúgta. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és az eljárás során kiderült, hogy nem történt ilyen bűncselekmény, a nő beismerte, hogy nem mondott igazat.

Haragudott a volt férjére, ezért jelentette fel és állított valótlant róla. A rendőrség a bántalmazás ügyében indított eljárást megszüntette, a nőt pedig hamis vád bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szeghalmi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 30-án továbbította az ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!