Közösségi oldalak

Hírek

Győrfi Pál vette át az Országos Mentőszolgálatnak adományozott kézgéleket

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársai nap mint nap hatalmas erőfeszítéseket tesznek, így különösen jólesik a vállalatok és civilek részéről tapasztalható összefogás, támogatás”

– mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője abból az alkalomból, hogy az OMSZ munkáját a magyar piacon nemrégiben újra megjelent kézhigiéniai márka, a Lifebuoy több mint 4,5 millió forint értékű higiénikus kézgél adományozásával segíti.

 

Most, amikor a legnagyobb szükség van rá, az Unilever újra bevezette Európában és Magyarországon is a világ egyik vezető kézhigiéniai márkáját, a Lifebuoyt. Az Unilever Magyarország úgy döntött, hogy a márka révén az Országos Mentőszolgálat kollégáinak biztonságához is hozzájárul: a vállalat közel 4600 db Lifebuoy Total higiénikus kézgélt adományozott a szervezetnek.

További részletek a csatolt közleményben olvashatók. A mellékelt, szabadon felhasználható fotókon Takács Linda, az Unilever Szépségápolási Kategóriáért felelős magyarországi vezetője, valamint Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője látható.