Gréczy Zsolt lemond

Gréczy Zsolt az ATV-n jelentette be, hogy év végi hatállyal lemond országgyűlési képviselői mandátumáról. Indoklása szerint nem akarja, hogy az ügy ártson a DK-nak.

Úgy fogalmazott, hogy ebben a helyzetben

nem magyarázkodni kell, hanem teszem, amit kell, átadom a mandátumomat.

Az ATV riporterének azon kérdésére, hogy elküldte-e az intim fotókat valakinek, így válaszolt:

Én nem tudom, már nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, túl vagyok ezen a történeten. Nem is akarok már emlékezni rá. Mai fejemmel már nyilván nem csinálnám meg.

A megüresedő képviselői hely betöltéséről a DK elnöksége dönt.

Gyurcsány Ferenc így reagált:

Ma is megtanultuk, hogy a jog igazsága nem egyenlő a politika igazságával.

Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett. Zsolt az eddig megismert állításokkal ellentétben nem zaklatott senkit. Szerelmi kapcsolatai meg nem tartoznak ránk. Nem ítélkezünk szerelem dolgában. Ellenfeleink megtették. Borkai mocskának pusztítását most Gréczyn törlesztik. Ilyenek. Tanulunk belőle. Zsolt a mai napon bejelentette, hogy lemond országgyűlési képviselői mandátumáról. Ezek után más körülmények között fog segíteni bennünket. Mi meg vigyázunk rá.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!