Garázdaság miatt kell felelnie egy 43 éves férfinak Békéscsabán

Szemetesbe rúgott, táblát ütött, ablakot tört be, majd egy asztal tetejét is lerúgta egy ittas férfi Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Betonkukába rúgott és egy táblába is beleütött egy férfi 2020. január 30-án az esti órákban, az egyik békéscsabai buszmegállóban. Ezután pedig egy iroda ablakát törte be kézzel, végül egy asztal tetejét rúgta le. Az akkor 43 éves békéscsabai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A férfi a kihallgatásán elmondta, hogy munkatársával együtt italozott az egyik kocsmában, mielőtt megtörtént az eset. A tettére, viselkedésére viszont nem tudott magyarázatot adni. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2020. június 29-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.– tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.


Close