Felelőtlenek voltak, ittasan vezettek

Négy ittas járművezetés miatt indult ügy vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. szeptember 17-én négy ittas járművezetés gyanúja miatt indult nyomozás iratait továbbította az ügyészségre. Három esetben személygépkocsi-vezetők, egy ügyben pedig egy segédmotor-kerékpáros a gyanúsított.

A rendőrjárőrök 2020. augusztus 2-a és 2020. szeptember 1-je között igazoltatták őket, majd miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett náluk, mind a négyüket előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Az ott végzett mérések mindegyiküknél megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellenük és kezdeményezték a vezetési jogosultságuk szüneteltetését – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a figyelmet az ittas járművezetés veszélyeire. A rendőrség kéri, hogy aki alkoholt fogyasztott, ne vezessen, mert ezzel növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, veszélyezteti magát, utasait és közlekedő partnereit!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!