Erre még a kommunisták is csettintenének! – Titkos alagutat építene magának Orbán Viktor a Puskás Arénába?

Titkosítva akarnak Orbán számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba, én viszont nem hagyom elsumákolni, hanem nyilvánosságra hozom. Tudom, hogy a kétharmad bosszút fog állni ezért, de az igazságért minden következményt vállalok.

– írja közösségi oldalán Stummer János.


Az ellenzéki országgyűlési képviselő videóbejelentkezésében kifejtette, vállalja a felelősséget a kormány által titkosított információ nyilvánosságra hozataláért, de szerinte, noha valószínűleg bíróság elé kerül, ezt meg kellett lépnie. Egy, a birtokába került dokumentum szerint

az alagút költsége mintegy 2 milliárd forintot tesz ki, amit “sok évre titkosítani akartak”

– fogalmazott a jobbikos politikus.

Stummer hozzátette, ezt a Nemzetbiztonsági Bizottság hétfői ülésén kellett volna jóváhagyni, amire ő nem volt hajlandó. A fideszes bizottsági tagok megszavazták a tervet, így – mint mondta – más eszköz nem maradt a kezében, csak az, hogy az ügyet a nyilvánosság elé tárja.

Arról is beszélt az általa közzétett videójában, hogy nem adtak magyarázatot, hogy erre miért most és miért ott van szükség:

Az eset kapcsán emailben kerestük a Miniszterelnökséget, akik a cikkünk megjelenéséig érdemi válasszal nem erősítették meg az információkat. Természetesen amint reagálnak, azonnal közöljük a válaszukat.A Puskás Aréna elődjéhez, a Népstadionhoz is épült alagút az 1950-es években, amelyen keresztül a különleges vendégeket szállították. Az úgynevezett Rákosi-alagút az Istvánmezei út felől vezetett a föld alatt, egészen a sportpályáig. Az exkluzív járat lehetővé tette, hogy ország vezetői és kiemelt vendégei észrevétlenül juthassanak be vagy hagyhassák el a Népstadiont. Autóval egészen a páholyig lehetett gurulni, ott két géppuskafészek védte az akkori vezetőket. Az alagutat a Népstadion bontásnál berobbantották.

A Rákosi-alagút az Istvánmezei út felől vezetett a föld alatt, egészen a sportpályáig.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!