Közösségi oldalak

Hírek

Eltiltott járművezetők buktak Kevermesen és Sarkadon, kábítószer birtoklás Dombegyházán

Kevermesen és Sarkadon járművezetés az eltiltás hatálya alatt, Dombegyházon kábítószer birtoklás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

 

Két járművezetéstől eltiltott autóssal szemben intézkedtek a rendőrök 2021. augusztus 18-án Békés megyében. Az egyiket 15 óra 15 perc körül állították meg a rendőrjárőrök Kevermesen, a Battonyai utcában. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 36 éves kevermesi férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2021. szeptember 23-áig eltiltotta a járművezetéstől. A másikat Sarkadon, a Szegfű út és a Gyulai út kereszteződéséből 20 óra 45 perc körül állították elő. A 40 éves sarkadi férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság tiltotta el a járművezetéstől 2021. december 17-éig. Mindkét esetben járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt indult büntetőeljárás az autósokkal szemben.

Kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak a rendőrök egy megállított autóban 2021. augusztus 18-án 6 óra körül Dombegyház közelében. A jármű vezetőjénél pozitív értéket jelzett a drogteszt. Az 52 éves szerb állampolgárságú férfit a rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrség a lefoglalt fehér por kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.