Közösségi oldalak

Hírek

Elfogás Kétegyházán, Sarkadon és Orosházán

Kétegyházáról 2021. május 6-án előállítottak a rendőrök egy fiatalembert, mert a gyanú szerint korábban többször lopott bicikliket a kétegyházi vasútállomás kerékpártárolójából. A 16 éves fiú mindegyik kétkerekűről levágta a lakatot és elhajtott velük. A Gyulai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A nyomozók valamennyi ellopott kerékpárt lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

Sarkadon 2021. május 6-án 8 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt körözést adott ki. A 60 éves sarkadi férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei gyanúsítottként hallgattak ki egy 51 éves férfit, akit 2021. május 6-án 11 óra 45 perc körül igazoltattak Orosházán. Az ellenőrzéskor a rendőrjárőrök megállapították, hogy a férfinak zaklatás miatt a Békéscsabai Rendőrkapitányság elrendelte a körözését, ezért állították elő és hallgatták ki – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.