Közösségi oldalak

Hírek

Elfogás Budapesten, garázdaság Békéscsabán és Dombegyházon

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2022. június 3-án, Budapesten elfogtak egy szeghalmi születésű, Budapesten élő férfit, aki ellen közúti veszélyeztetés bűntett miatt a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. június 3-án garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vett egy 49 éves férfit, mert 13 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton ittas állapotban kiabált, káromkodott. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Garázdaság miatt volt szükség rendőri intézkedésre 2022. június 3-án, Dombegyházon. Egy férfi kérdőre vont egy 13 éves fiút, mert korábban, egy iskolai rendezvényen összeszólalkozott a fiával. Miközben a konfliktusról kérdezte, egyszer arcon ütötte a fiatalt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 46 éves férfi ellen büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.