Közösségi oldalak

Hírek

Elfogás Battonyán, őrizetbe vétel Okányban és Újkígyóson

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. augusztus 3-án előállítottak egy újkígyósi férfit. A gyanú szerint a 23 éves férfi pár nappal korábban, Battonyán bement egy ház udvarába és átkutatta a használaton kívüli ólakat. Többek között létrát, kádat, köszörűt és egy ruhaszárító állványt vitt el az épületből. A rendőrök pár óra alatt elfogták a lopással gyanúsítható férfit és büntetőeljárást indítottak ellene.

Okányban 2021. augusztus 3-án elfogtak a rendőrjárőrök egy 29 éves férfit, akinek zsarolás bűntett miatt körözését rendelte el a Sarkadi Rendőrkapitányság. Az okányi férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vett Újkígyóson 2021. augusztus 3-án egy 16 éves fiút. Cserbenhagyás és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények miatt körözését rendelte el a rendőrkapitányság. Az újkígyósi fiút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.