Életveszélyes sérülés dulakodás közben Körösnagyharsányban

Két férfi szólalkozott össze egy söröző előtt Körösnagyharsányban. Dulakodtak, majd egyikük ellökte a másikat, a sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A másik férfit a rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd a rendőrség őrizetbe vette.


A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. augusztus 30-án 0 óra 5 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Körösnagyharsányban, a Váradi utcában, egy söröző előtt összeszólalkozott két férfi. Dulakodtak, majd egyikük ellökte a másikat. A sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A bűncselekményről érkezett bejelentés után a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóival azonnal intézkedtek, információkat gyűjtöttek a történtekről.

A bejelentés után kevesebb mint öt és fél óra alatt elfogták a körösnagyharsányi férfit. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja, és őrizetbe vette – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!