Közösségi oldalak

Hírek

Egyedül élő idős nőnek segített egy rendőr Békésszentandráson

Mínusz 8 fokban, egyedül gyalogolt egy nehezen tájékozódó, 77 éves nő Battonya közelében. Egy körzeti megbízott vitte haza. Békésszentandráson egy egyedül élő idős nőnek segített egy rendőr a tűzifa felhasogatásában.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Battonyai Rendőrőrsének mobiltelefonjára 2023. február 10-én 7 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Battonya külterületén, a Mezőkovácsháza felé vezető úton egy idős nő gyalogol egyedül. Az őrs egyik körzeti megbízottja azonnal autóba ült és megkereste őt. Battonyától körülbelül 3 kilométerre talált rá, éppen mínusz 8 fok volt. A rendőr a 77 éves nőről tudta, hogy nehezen tájékozódik és abban a helyzetben segítségre szorul, ezért beültette a rendőrautóba és hazavitte.

A rendőrség ezúton is köszöni a telefonálónak a bejelentést! Az elmúlt hétvégén a Szarvasi Rendőrkapitányság egyik rendőre is egy idős asszonynak segített, békésszentandrási tanyájának fűtéséhez hasogatott fel és pakolt ládákba tűzifát. Bár Békés megyében az előrejelzés szerint enyhülés várható, ha ennek ellenére segítségre szoruló emberről tudnak, hívják a 112-t!

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!