Közösségi oldalaink

Hírek

Egy ipari húsdarálót lopott el két csabacsűdi férfi a korábbi munkaadójuk boltjából

Egy nagy teljesítményű húsdarálót lopott el két férfi 2018 őszén a felújítás alatt álló, békéscsabai vásárcsarnok egyik üzletéből. A csabacsűdi férfiak korábbi munkaadójuk húsboltjából vitték el a gépet.


Azt gondolták, hogy már senkinek nincs szüksége az eszközre azért hagyták ott. Egy árus látta, mi történt, szólt a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik értesítették a rendőrséget. A lopással közel 900 ezer forint kárt okoztak a bolt tulajdonosának, akinek visszaadták a rendőrök a lefoglalt darálót. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen lopás bűntett miatt indított büntetőeljárást . A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!