Közösségi oldalaink

Hírek

Drogterjesztő bukott le Tótkomlóson

Orosházán a gyanú szerint bódultan vezetett egy férfi. A rendőrök a táskájában kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak, a nyomozás eddigi adatai szerint másoknak is adhatott a szerből.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. március 3-án 10 óra körül Tótkomlóson, a Pósa Lajos utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A 46 éves tótkomlósi férfinál felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett. A táskájában kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak és a drogteszt is pozitív értéket jelzett nála, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték.

Közben átkutatták a házát, ahol többféle kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le. A nyomozók a tótkomlósi férfit kihallgatták és kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vették. A rendőrség a lefoglalt anyagok kábítószer hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!