Békéscsabán és környékén 8 óra alatt 96 gyorshajtóról készült felvétel

Békéscsabán és környékén 8 óra alatt 96, a megengedettnél gyorsabban haladó járműről készített felvételt a rendőrség sebességmérő műszere. A gyorshajtás balesetveszélyes, a rendőrség ezért mindenkit arra kér, hogy tartsa be a szabályokat!

Közel száz gyorshajtóról készített felvételt nyolc óra alatt a rendőrség sebességmérő műszere 2020. augusztus 3-án, Békéscsabán és a város külterületén. A 96 jármű között volt olyan, amelyik a 47-es számú főúton 90 km/óra helyett 148 km/óra sebességgel haladt. A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben, a gyorshajtás a három legfőbb baleseti ok között van. Azok, akik túllépik a megengedett sebességet, magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket is veszélybe sodorják.

A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de a balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. 2020. augusztus 3-án egyetlen nap alatt hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Békés megyében, az egyik balesetben egy férfi életét vesztette. Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!