Befejezte a rendőrség, az újkígyósi kocsma előtti verekedők ügyét

Egy újkígyósi italozó előtt kialakult vita során bántalmaztak hárman két férfit, akik nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Szóváltás alakult ki egy háromtagú csoport és két férfi között 2019. május 19-én, a hajnali órákban, egy újkígyósi kocsma előtt. A nézeteltérés tettlegességig fajult. A háromfős csoport tagjai a vita során többször megütötték és megrúgták a másik két férfit, akik nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. Emellett a dulakodásban az egyik bántalmazott férfi mobiltelefonja is összetört. A Békéscsabai Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a támadók ellen.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. április 28-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!