Közösségi oldalak

Hírek

Bayer ismét szétfröcsögte magát, mert kiderült egy újabb mutyi a gazdáiról

A fideszes propagandasajtó még az Orbán-alagút ügyét is arra használja, hogy szándékosan tovább fokozza a társadalom megosztottságát, és alpári stílusban sértegesse az ellenzéki szavazókat.

Most Bayer Zsolton volt a sor, aki a Magyar Nemzet nevű kézivezérelt kormánylapban mutatta be a védekezés irányát: a(z övön aluli) támadást.

„Legyen világos: a világ legaljasabb, legbecstelenebb ellenzéke tevékenykedik Magyarországon, és ennek az ellenzéknek dolgozik alá a világ legaljasabb, legbecstelenebb sajtója. Ezeknek egyetlen „stratégiájuk” van, ez az egyetlen ötletük: felszítani a kormány ellen a legalja lumpenprolik gyűlöletét, ugyanis csak azok szavazataival van esélyük győzni”

– sértegette azt az ellenzéki szavazótábort, ami egyébként a közvélemény-kutatási adatok szerint nagyobb, mint a Fideszé.

Persze Bayer Zsolt Stummer Jánosnak is nekiment, akit egyszerűen egy becstelen gazembernek nevezett.

„Nincsen mire várni és nincs mit szépítgetni. Stummert még ma le kell váltani, a nemzetbiztonsági bizottság gyorsított eljárásban adja ki, emeljen vádat ellene az ügyészség esküszegés és hazaárulás miatt, és a lehető leggyorsabban zárják börtönbe. Ott majd kiteljesedhet a valódi énje. Ezt nem úszhatja meg, ezt nem úszhatják meg”

– fogalmazott a kitartott fröcsögő vén firkász.

Mint ismert, Stummer János, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke azzal váltotta ki az állampárt haragját, hogy nyilvánosságra hozta, titokban 2 milliárd forintért egy alagutat akarnak építeni Orbán Viktornak és a vendégeinek a Puskás Aréna alá.