Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Sarkadon, ittas járművezetés Gyomaendrődön, elfogás Békéscsabán

Sarkadon, az Anti úton 2021. szeptember 1-jén 21 óra 30 perc körül lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A kocsit vezető férfi, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. Az autó nem az övé, valószínűleg a tulajdonos engedélye nélkül használta, indult el vele. A Gyulai Rendőrkapitányság a 28 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.

Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos utcában 2021. szeptember 1-jén 13 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi tolatás közben nekiütközött egy autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a tehergépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték a köröstarcsai férfit, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. szeptember 1-jén 10 óra 45 perc körül előállítottak egy férfit, aki ellen lopás miatt a Karcagi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Az 52 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna