Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Orosházán, lopás kísérlet Medgyesegyházán, ittas járművezetés Békéscsabán

Orosházán, a Rákóczi úton 2022. július 10-én 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy előtte egy gyalogos-átkelőhelynél forgalmi okból lassított, majd megállt egy másik autó és nekiütközött. Az elöl lévő autóban egy 9 éves gyermek könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2022. július 10-én lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy férfit. A 25 éves medgyesegyházi férfi hajnali 4 óra körül Medgyesegyházán a kerítésen át bemászott egy ház udvarára és az ott álló, nyitva hagyott személygépkocsi utasterében kutatott. Nem lopott el semmit, mert a tulajdonos megzavarta. A férfi elmenekült, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták.

A 44-es számú főút Gyula felé vezető szakaszán, Békéscsaba határában 2022. július 10-én 13 óra 15 perc körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd a jármű vezetője a helyszínről elhajtott. A rendőrök a gyanú szerint ittasan vezető férfit otthonából előállították, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.