Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Békéscsabán, őrizetbe vétel Vésztőn, kábítószer birtoklás miatt őrízetbe vétel Békéscsabán

Békéscsabán, a Szemere utcában 2020. szeptember 28-án 13 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek.

Vésztőn, a Piac tér utcából 2020. szeptember 28-án kora délután előállítottak a rendőrök egy személygépkocsi-vezetőt. A férfi annak ellenére ült volán mögé, hogy több fővárosi kerületi bíróság 2021. augusztus 25-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az 53 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette, és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt 2020. szeptember 28-án egy Békéscsabán igazoltatott férfinél. A 39 éves békéscsabai férfit egy sörözőnél ellenőrizték a rendőrök. A pozitív eredményű teszt után a Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt eljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!