Közösségi oldalak

Hírek

Az utóbbi idők legnagyobb politikai köpönyegforgatója, tovább kavarja a sz**t!

Igazi megélhetési köpönyegforgató „politikus”

Nem tudni, zavart szeretne-e csupán kelteni, vagy van valóságtartalma megszólalásának, mindenesetre Volner János arról beszélt a Magyar Nemzet néven megjelenő napilapnak, vannak még emberei a Jobbikban. Az országgyűlési képviselő szerint pedig ők egy ellenzéki győzelem után dezertálnának és vele tartanának.

Volner a cikkben kifejtette, nem fogja hagyni, hogy a baloldal kormányra kerüljön, ezért a választások után tervez kiléptetéseket, hogy a „beépített emberei” a mandátum birtokában ülhessenek ki. Viszont azt ígérte, hogy ha a baloldal nem nyer, akkor az érintettek maradnak a helyükön és „alvó Volner-ügynökök” lesznek. A politikus egyébként konkrét példákat is hozott. Az önkormányzati választás előtt még Győrben voltak négyen, akik az önkormányzati választás előtt kiléptek az összefogásból, a helyükre pedig már nem lehetett új embereket jelölni.

– Nem fogom hagyni, hogy a baloldal hatalomra jusson, ráadásul pont azzal a párttal, ami a mi pénzünkből, a mi munkánkból épült fel parlamenti párttá. A Jobbik elárulta a nemzetet, nem segíthetik hatalomra Gyurcsány Ferencet – fejtegette a Magyar Nemzet nevet birtokló lapnak Volner János, aki szerint a Jobbik 2003-as alapító nyilatkozata kimondja, az elsődleges feladat „a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.

”Volner előzőleg a Hír TV-n beszélt szerda este erről, úgy fogalmazva, hogy „ki lehet még szedni jobbikosokat a pártból.”

Mindenesetre a taktika valóban nem lenne idegen a politikustól, aki 2018-ban még jobbikos képviselőként jutott be, majd nem sokra rá már kilépett a pártból, független képviselőként politizált tovább. Más korábbi jobbikosokkal szemben ő végül nem a Mi Hazánkat választotta, inkább megalapította a Volner Pártot.

Bár a „politikust” korábban a kormánypárti bulvár igyekezett lejáratni egy bokros paparazzi fotósorozattal, de a 2018-as választás óta a kormánymédia meglepően barátságos lett a politikussal. Sőt, a Fidesz még támogatta is Volner azon javaslatát, miszerint a korábbi 27 helyett 71 választókerületben kelljen jelöltet indítania azoknak a pártoknak, akik országos listát akarnak állítani.

Hang.hu