Közösségi oldalaink

Hírek

Az öreg bácsit hasbaverő Habony Árpád és néhány fideszes összeült, hogy újabb karaktergyilkosságokat tervezzenek

Miután kiderült, Karácsony Gergely nem lép ringbe az ellenzéki előválasztás második fordulójában, Habony Árpád, Rogán Antal, Kocsis Máté, Gyürk András és Dömötör Csaba összeül, hogy megbeszélje a továbbiakat

– állítja fideszes forrásokra hivatkozva a Népszava.

A Fidesz és holdudvara prominenseit többször is szembesítették azokkal a korábbi nyilatkozataikkal, mely szerint biztos forrásból tudják, hogy az ellenzéki előválasztás színjáték, annak Gyurcsány Ferenc DK-elnök által írt forgatókönyve szerint pedig az ellenzék miniszterelnök-jelöltje pedig Karácsony Gergely lesz. A budapesti főpolgármester azonban közölte, visszalép Márki-Zay Péter javára.


Az új helyzet miatt a Fidesznek is új kommunikációs vonalat kell vinnie, a lap rá is mutat, hogy bár korábban maga Hollik István KDNP-s kommunikációs igazgató azt mondta, az ellenzéki kormányfőjelölt csak Gyurcsány embere lehet, és „ezért nem lesz egyébként Márki-Zay Péter a baloldal miniszterelnök-jelöltje”, a Fidesz új kisfilmjében már a hódmezővásárhelyi polgármester is „Gyurcsány kalapjából” ugrik elő.

A Népszavának fideszes források azt mondták,

továbbra is a gyurcsányozás lesz a kormánypárt kommunikációs vonala.

Egy kormánytag például úgy nyilatkozott Márki-Zayról,

„ha közös listán szerepel majd, néhány helynyire Gyurcsány Ferenctől, nem mondhatja majd, hogy nem gyurcsányista. Vagy megpróbálhatja, de ezt senki nem fogja neki elhinni.”

Egy másik forrásuk pedig

karaktergyilkos kampányról beszélt, szerinte vannak Márki-Zaynak olyan ügyei, amik bár megjelentek a sajtóban, de egyelőre nem jutottak el szélesebb választói csoportokhoz.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!