Az idős nénit hasba rúgó Habony Árpád lapja újságírót keres, íráskészség nem kell!

Előny ugyan az íráskészség, de nem kötelező – mindent elmond a milliárdokkal kitömött zsebmédiáról az az álláshirdetés, amiben Lokál internetes oldalához keresnek szerkesztő-újságíró munkára “motivált fiatalokat”.

Végül is miért is kellene írni tudni a mélybulvár lapban a többi kormányzati lappal szoros együttműködésben közzétett propagandaanyagok közzétételéhez? Elég, ha valaki annak ellenére motivált, hogy a munkaidő és a fizetés nagyjából a diákszövetkezetekben szokásos órabérre jön ki.

Napi 8 órás munkaidőre és havonta egy hétvége otthoni ügyeletre ígérnek ugyanis havi nettó 130 forintot. A Habony lapba keresett ifjú titánok feladatkörébe a szerkesztés, cikkírás és a közösségi oldal kezelése tartozik majd. A legviccesebb az álláshirdetésnél szokatlan kommentáradat, a net népe ugyanis keresetlenül minősítette a lakájmédia hr-agitálását.

Az egyik posztoló például felhívja a figyelmüket, hogy “az előnyöknél kifelejtették az alább skilleket: vastag arcbőr, erős gyomor, kérdés nélküli utasítás végrehajtás”. De azt is felvetik, elég lett volna annyiit írni követelményként: “tudd használni az alábbi bill. kombinációt: CTRL+C, CTRL+V” A fizetést többen is keveslik, és felteszik a kérdést, csak ennyit tud szánni propagandistáira egy kormányzati hírgyár. De azt is javasolják, hogy ezt a hirdetést nem az álláskereső oldalon, hanem inkább “valami fidelitasos, vagy fityeszes csoportban” tegyék közzé.