Közösségi oldalak

Hírek

Állatkínzás miatt kell felelnie egy nőnek Csabaszabadiban

Elpusztította szinte a teljes baromfiállományt egy kutya Csabaszabadiban, egy tanyán. A gazdasszony dühében többször megütötte egy fejszével az ebet. A nő ellen állatkínzás gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Hazavitt barátjától két kutyát egy fiatal fiú 2020 tavaszán a csabaszabadi tanyájukra. Az egyik német vizsla 2020 májusában elszabadult és szinte a teljes baromfiállományt elpusztította. Egy hónappal később, 2020. június 6-án pedig egy tyúkot és négy kiscsirkét fojtott le a négylábú. A történtek miatt a fiú édesanyja dühében egy baltával többször fejen vágta az állatot. A kutya túlélte az ütéseket, de súlyos, maradandó sérülést szenvedett.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság a csabaszabadi nő ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az édesanya a kihallgatásán elmondta, hogy több alkalommal is megkérte a fiát arra, vigye vissza ismerősének a két kutyát, de ezt nem tette meg. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!