A terjesztő és a fogyasztók is rendőrkézre kerültek Szarvason

Kábítószert terjesztett a gyanú szerint egy férfi Szarvason. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették. A nyomozók előállítottak két férfit és egy nőt is, akik a nyomozás eddigi adatai szerint vásároltak tőle és fogyasztottak is az anyagból.

Kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfit fogtak el a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. november 3-án, Szarvason. A 26 éves férfi a gyanú szerint többeknek adott el kábítószert. A rendőrök házkutatást tartottak nála és az anyag adagolásához használt kapszulákat, digitális mérleget, őrlőt és készpénzt foglaltak le.

Emellett a nyomozók előállítottak két férfit és egy nőt is, akik a gyanú szerint többször vásároltak tőle és fogyasztottak is a szerből. A gyorsteszt valamennyiüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A Szarvasi Rendőrkapitányság a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható 26 éves szarvasi férfit őrizetbe vette, a három fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást indított. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a terjesztő kiknek adhatott még el kábítószert – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.