Közösségi oldalak

Hírek

A rendőrség befejezte a gádorosi baleset vizsgálatát

Gádoroson egy autós nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpárral közlekedő nőt. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget 2020. július 27-én, 9 óra 45 perc körül Gádoroson. A Bajcsy-Zsilinszky utca és a Nagy utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpárral közlekedő nőt, aki elesett.

A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Az Orosházi Rendőrkapitányság a gádorosi autós ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!