Közösségi oldalak

Hírek

A kellemes, szép idő még várat magára

Vasárnap marad a bolondos időjárás: a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többfelé kialakulhat eső, zápor, elsősorban a Duna vonalában és attól keletre zivatar is. Az északi-északnyugati szelet sokfelé élénk, erős lökések kísérhetik. Délután 12-18 fok várható, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal visszaeshet a hőmérséklet.

Hétfőn kezdetben helyenként zápor, esetleg hózápor is kialakulhat. Napközben nyugaton és keleten számíthatunk több napsütésre, a középső tájakon több felhő lehet az égen. Itt egy összeáramlási zóna mentén záporok várhatóak, ez a zóna lassan nyugat felé fog tolódni. Élénk, erős, helyenként viharos lesz az északias szél. Hajnalban -3 és +5, napközben 7 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk.

Keddre felhős, borongós idő körvonalazódik, a keleti-délkeleti területeken eső, havas eső, de helyenként akár havazás is kialakulhat. Az északias szél továbbra is sokfelé lesz erős, nyugaton és északkeleten viharos. Fagyos lesz a reggel, délután pedig 3-10 fokra van kilátás.

Szerdán sem jön vissza a tavasz: marad a sok felhő, többfelé fordulhat elő eső, havas eső, akár gyenge havazás is. A szeles időben napközben 3-10 fokot mutathatnak a hőmérők. Csütörtökön is sok felhő lehet felettünk, de csak néhol fordulhat elő kevés csapadék. Többfelé lesz élénk, erős az északias szél. Délután 7-12 fokra van kilátás.