Közösségi oldalak

Hírek

34 év hivatásos szolgálat és hetedik első helyezés

A képen balról jobbra: Medve István r. főtörzsőrmester, Vörös Ferenc r. ezredes, Márk Róbert r. zászlós Fotó: police.hu

Köztársasági elnöki elismerésben részesült és országos szakmai versenyt nyert munkatársainak gratulált Vörös Ferenc r. ezredes, Békés megye megbízott rendőrfőkapitánya.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendőrfőkapitánya, Vörös Ferenc r. ezredes 2022. szeptember 16-án köszöntött három rendőrt. Egyikük, Medve József c. r. főtörzszászlós, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közterületi Támogató Alosztály járőrvezetője a közelmúltban köztársasági elnöki elismerésben részesült, Magyar Ezüst Érdemkeresztet vett át.

A képen balról jobbra Vörös Ferenc r. ezredes és Medve József r. főtörzszászlós Fotó: police.hu

Medve József közel 34 esztendeje lát el hivatásos szolgálatot, és 26 éve tagja a „Körös” közterületi támogató egységnek. Ketten pedig, Márk Róbert r. zászlós, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség határrendészeti szakértője és Medve István r. főtörzsőrmester, a Gyulai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály járőrvezetője a XIX. Országos Vízirendészeti Járőrversenyen a megyei rendőrfőkapitányságok között a legjobban teljesítettek, első helyezettek lettek. Nem először értek el ilyen kiváló eredményt, immáron hetedik alkalommal állhattak fel a dobogó legfelső fokára. A megbízott megyei rendőrfőkapitány gratulált munkatársainak a kiváló szakmai munkájukhoz, magas szintű felkészültségükhöz, elismerésre méltó teljesítményükhöz és köszönetet mondott a helytállásukért.