23 határsértő Battonya térségében

A külföldieket, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják a rendőrök, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lakossági bejelentés alapján ellenőriztek a rendőrök 23 külföldit 2019. december 10-én 9 óra 45 perc körül Battonya külterületén, egy erdőben. Mindannyian illegálisan, a zöldhatáron gyalogoltak át Romániából. Szír és iraki állampolgárnak vallják magukat, de egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre.

20:55

Újra Romániában a Békés megyében elfogott 23 határsértő

A rendőrök a Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket átadták a román hatóság képviselőinek. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2019. december 10-én 19 óra 30 perckor 11, 20 óra 15 perckor pedig 12 határsértőt adtak át a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close