19 gyorshajtót mértek be két és fél óra alatt Békéscsabán

Békéscsabán kettő és fél óra alatt 19 gyorshajtót mértek be a rendőrség sebességmérő műszerei. Volt, aki 50 helyett közel 110-zel hajtott. A gyorshajtás veszélyes, ezért ismételten kérnek mindenkit, hogy közlekedjen szabályosan!


A megengedett sebesség több mint a kétszeresével hajtott egy autós 2020. július 30-án, délelőtt, Békéscsabán, a Körte soron. A lakott területen megengedett 50 helyett 107 km/órával ment. Nem ő volt az egyetlen, mert ugyanezen a helyen további 18 gyorshajtót mértek be két és fél óra alatt a rendőrség sebességmérő műszerei – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben, a gyorshajtás a három legfőbb baleseti ok között van. Azok, akik túllépik a megengedett sebességet, magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket is veszélybe sodorják. A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen, hogy mindenki hazaérjen!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!