Két határsértőt fogtak el a rendőrök Kaszaper külterületén

A magukat algériai állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Polgárőr jelzése alapján ellenőriztek a rendőrök két külföldit 2020. február 23-án 1 óra 45 perc körül, Kaszaper közelében. Mindkét férfi algériai állampolgárnak mondta magát, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatják őket – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

09:39

Visszakerült Romániába a Kaszaper térségében elfogott két határsértő

2020. február 23-án 1 óra 45 perc körül, Kaszaper közelében. Mindkét férfi algériai állampolgárnak vallotta magát, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították a két külföldit a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. február 23-án 9 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

Close