Közösségi oldalak

Gazdaság

Nunkovics Tibor: Online pénztárgépeket a kaszinókba is!

Orbán Viktor és kormánya az elmúlt években – nyilván az egyéni vállalkozásokat leszámítva – minden céghez eljuttatta az online pénztárgépet. Egy valamit hagytak ki, biztosan véletlenül: a kaszinóikat. Azokat, amelyeket koncessziós jogban a haveroknak adtak ki, mindannyian sejtjük, milyen céllal

– írja közleményében Nunkovics Tibor országgyűlési képviselő.

Továbbá kiemelte, hogy

annak ellenére, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter többször is megígérte, hogy bevezetik az online pénztárgépeket a kaszinókban is, azóta sem történt ilyen. Éppen ezért szeretném őket emlékeztetni erre a fantasztikus ígéretre és az alábbi javaslatot nyújtottam be ennek érdekében:

https://www.parlament.hu/irom41/14532/14532.pdf

Egészen elképesztő, hogy amíg a becsületesen adót fizető hazai kisvállalkozásoktól is elvárják, hogy használják az online rendszert – a gazdasági válságban azonban segítséget nem adnak nekik – addig ugyanezt a haveroktól már nem kérik. Amíg a válságban támogatás nélkül korlátozzák vagy bezárják a vendéglátóhelyeket, addig a Fidesz által nemzetstratégiai fontosságúnak kikiáltott kaszinók est 7-ig nyitva lehetnek.

A néppárti Jobbik hisz a közös teherviselésben és a kormányváltás után igazságos rendszert hoz létre, mind az adópolitikában, mind az adók befizetésében.