Menetrendet vált a MÁV december 13-án

A MÁV-START fejlesztési terveiben hangsúlyos szerepet kap az eddigieknél kényelmesebb, gyorsabb, korszerűbb jegyvásárlás, ezért a december 13-i menetrendváltástól vadonatúj Elvira jegyértékesítési rendszert használhatnak a vonattal utazók, a tesztüzem december 3-tól kezdődik – közölte a vasúttársaság. Az új menetrendi időszakra a pénztárakban és a MÁV appon a jegyek már megválthatók.

Az új Elvira már a vasúttársaság egységes jegyértékesítési rendszerében működik majd, összekötve a MÁV mobilalkalmazással is. Így akár egy regisztrációval, de önállóan is használhatják az utasok mindkettőt.

A vasúttársaság kiemelte, a december 13-tól hatályba lépő új menetrendi időszakra

Az E-ticketben már nem lehetséges a jegyvásárlás, de az online jegyváltás a MÁV appon belül teljeskörűen elérhető.

Az új rendszerben a MÁV applikációval közös felhasználói fiókot használhatnak majd a felhasználók, így az új Elvirán megvett jegy a MÁV appban is megjelenik. Emellett e-mailben is megkapják PDF-formátumban, így a jegyet letölthetik, kinyomtathatják vagy továbbíthatják annak, akinek a nevére szól.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!