Mától az ország összes Euronics áruháza újra várja vásárlóit

A járványvédelmi intézkedések maradéktalan betartása, az 1 fő/10 négyzetméter létszámkorlátozás és rendszeres, fokozott fertőtlenítés mellett 2021. április 7-től a 100 százalékban magyar családi tulajdonú Euronics műszaki áruházlánc mind a 68 boltja ismét rendes nyitvatartási időben várja a vásárlókat.

A vonatkozó kormányrendelet értelmében az ország második legnagyobb műszakicikk-forgalmazója üzleteiben egyidejűleg 10 négyzetméterenként egy fő vásárló tartózkodhat. Az áruházak bejáratánál a létszámkorlátozásra ügyelő munkatárs folyamatosan számolja a be- és kilépő vásárlókat, és amennyiben az éppen bent tartózkodók száma eléri a jogszabályban meghatározott korlátot, udvariasan megkéri az újonnan érkezőket, hogy kint várakozzanak. Az üzletekben tartózkodókat kérik és szükség esetén rendszeresen figyelmeztetik majd a 1,5 méteres védőtávolság betartására. Az Euronics kéri, hogy aki teheti, egyedül érkezzen, csak a legszükségesebb mértékben érintkezzen az értékesítőkkel, illetve a kiállított termékekkel, és lehetőség szerint válassza a készpénzmentes (bankkártyás) fizetést.

Az egyes üzletek nyitvatartási idejéről az érdeklődők az alábbi címen, illetve a vállalat Facebook-oldalán (https://hu-hu.facebook.com/euronics.hu) tájékozódhatnak:  https://euronics.hu/store-finder

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM