Amire akkor is van pénz, mikor válság van – 22 milliárdból épít stadiont Mészáros Lőrinc Zuglóban

2015-ben adták át a BVSC-Zugló futballcsapatának a felújított stadiont. Fotó: Erdős Csaba

Hiába adták át 2015-ben a BVSC-Zugló futballcsapatának a felújított pályáját, azt most teljesen elbontják és egy új stadiont építenek a helyére 22 milliárd forintból – írja az RTL.


Az 1999 fősre tervezett fedett lelátóval, drénezéssel, öntözéssel, pályafűtéssel ellátott élőfüves futballpályával és kiegészítő műfüves zónával tervezett stadion mellett egy bruttó 4300 négyzetméteres, multifunkciós versenycsarnok 432 fős fedett lelátóval és napelem-rendszerrel, valamint egy új küzdősport edzőcsarnok is épül.

A “BVSC-Zugló Sportcentrum Komplex Fejlesztése keretében: Labdarúgó Stadion, Többfunkciós Versenycsarnok, Küzdősport Edzőcsarnok és kapcsolódó külső létesítmények építése” tárgyban kiírt közbeszerzést a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Építő- és épületkarbantartó (Épkar) Zrt. alkotta konzorcium nyerte el, amiből az előbbi történetesen Mészáros Lőrincék családi cége.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!