Videón, ahogy lebukik a civil rendőrautó elé bevágó rendkívül pofátlan orosházi mustangos

 

A civil kocsikból vadászó rendőrök a saját bevallásuk szerint egyre meredekebb dolgokat látnak a magyar utakon azóta, hogy az egész országra kiterjesztették a civil rendőrautós razziát. Legutóbb Orosháza mellett futottak bele egy olyan autósba, aki fittyet hányt a szabályokra.

A Ford Mustang volánja mögött ülő sofőr az előzni tilos tábláról, a dupla záróvonalról és a forgalomtól elzárt területről sem volt hajlandó tudomást venni, mielőtt bevágott a civil rendőrautó elé. Nyilván nem tudta, hogy egy olyan kocsit előz meg pofátlanul, amelyben éberen figyelő rendőrök ülnek, akik már akkor dörzsölték a tenyerüket, amikor a mustangos kivágott balra.

Azonban itt még nem ért véget a történet, a mustangos a kirívóan szabálytalan előzés bemutatását követően rendesen odapörkölt a kocsinak, 170 km/h-s tempóval suhant előre. A gyorshajtás elkövetése után a civil rendőrautó felkapcsolta a villogóját, és a Mustang után eredt, amely aztén félre is állt az út szélén. A videó végéből az is kiderül, hogy a Mustang hátsó rendszemtáblájával sem volt minden rendben, nekem nem úgy tűnik, hogy szándékosan takarták ki a betűket és a számokat.

Close