Közösségi oldalak

Belföld

Vésztőn és Végegyházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. január 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, a Rákóczi utca és a Barátság utca kereszteződéséből 2021. január 10-én 7 óra 45 perc körül ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. Igazoltatásakor az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett és a két további légalkohol mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért a vésztői férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Végegyháza külterületén 2021. január 10-én 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, táblának ütközött és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de az autót vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 25 éves végegyházi férfi ellen a rendőrök nemcsak büntetőfeljelentést tettek ittas járművezetés gyanúja miatt, hanem szabálysértés miatt is indítanak vele szemben eljárást, mert nincsen vezetői engedélye – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!