Közösségi oldalak

Belföld

Vésztőn egy nőt, Békéscsabán és Újkígyóson egy-egy férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt

Vésztőn, a Liszt Ferenc utcában 2020. november 10-én 16 óra körül egy ház kerítésének ütközött egy személygépkocsi. Az autót vezető vésztői nő, akinek nincs jogosítványa, nem sérült meg, de a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 26 éves nő ellen az ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indított.

Emellett 2020. november 10-én, Békés megyében még két helyen történt ittas járművezetés gyanúja miatt rendőri intézkedés.

Békéscsabán, a Kvasz András utcában 8 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Újkígyóson, a Széchenyi utcából pedig 18 óra 45 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök egy autóst, mert nála is pozitív lett az igazoltatáskor végzett légalkoholmérés eredménye. A helyszíni szondáztatást mindkét esetben újabb két mérés követte, amelyek eredményei szintén megerősítették mindkét járművezetőnél az ittasság gyanúját. A rendőrök a békéscsabai és az újkígyósi férfitól is elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!